Относно

Твоят партньор в печатните услуги

МyPrint.bg е първата най-комплексна онлайн печатница, предлагаща интегрирано решение за печат, както и широка гама продукти, услуги и функции. Всичко това е достъпно на www.myprint.bg, чрез лесен за използване потребителски интерфейс, който осигурява на нашите клиенти всички предимства и удобства на електронната търговия. На МyPrint.bg ще намерите изключително добре развита система за получаване на оферта и подаване на заявка, с богат арсенал от помощна информация и дизайнерски шаблони, разработена и базирана на солидното ноу-хау на нашите експерти. В резултат на това, платформата е подходяща за използване, от професионалисти, любители и ентусиасти, които освен всичко имат на разположение безплатни софтуерни приложения, за да изготвят дизайна и да реализират своите идеи.
Вашите предимства:
- Достъп до високотехнологични печатни услуги без допълнителни инвестиции
- Достъп до широка гама от продукти и услуги
- Изключително високо качество на готовия продукт, на приемлива цена
- Достъп до обширна, професионално развита помощна информация
- Възможност за единични и много къси тиражи
- Лесно използване на нашата изпитана и тествана онлайн печатница и още много други ...

Печатате и създавате онлайн

Чрез собствения си web-to-print магазин и мобилната версия, онлайн печатницата осигурява постоянен достъп, включително и чрез Вашият смартфон или таблет, до всички продукти и услуги, както и контрол в реално време на онлайн поръчките за производство. Тя предоставя най-съвременните технологии на онлайн магазин и онлайн инструменти за дизайн и редактиране, както и разнообразни услуги без никакви разходи за настройка, такси, минимална продължителност или минимални продажби. Лесно, мобилно, моментално и безплатно!
Вашите предимства:
- Лесен онлайн достъп до специализирани печатни услуги
- Достъп до безплатни онлайн инструменти за собствен дизайн и редактиране
- Мобилен достъп, навсякъде и по всяко време
- Лесно използване на нашата изпитана и тествана онлайн печатница и още много други ...

Свържете се с нас

Ние предоставяме на Ваше разположение интелигентно решение за висококачествен онлайн печат, с широка и постоянно развиваща се гама от продукти, функции и услуги. MyPrint.bg е инструмент, който Ви позволява да правите бързо и напълно автоматизирано масови поръчки, като при това получавате Вашата оферта за милисекунди. Нашата цел е да предоставим на клиентите най-доброто от печатните технологии, както и обслужване от най-висок клас. Водеща сила в нашата работа е безкомпромисното качество, което отговаря на най-високите европейски стандарти. Имате въпроси, нуждаете се от допълнителна информация, искате да споделите впечатления или намирате Вашето решение в нашия портал? Свържете се с нас и станете партньор на MyPrint.bg днес.

Вашите предимства:
- Автоматично генериране на поръчки към онлайн печатницата - без повече ръчни процеси за поръчка!
- Подаване на масови поръчки в рамките на милисекунди
- Контрол на поръчките в реално време
- Всички продукти (печатни продукти, функции, услуги) са на разположение мигновено
- Постоянно развиваща се продуктова гама
- Възможност за поръчка на персонализирани продукти
- Клиентски сервиз на високо ниво
- Достъп до услугата 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата