Политика за поверителност

"МАЙПРИНТ 24" ООД

Политика за поверителност и защита на личните данни

14 май 2018 г.

  1. Общи

1.1. myprint.bg е уебсайт, управляван от „МАЙПРИНТ 24“ ООД, ограничено отговорно дружество, вписано в Търговския регистър към Агенцията по вписванията към Министерство на правосъдието на Република България с ЕИК 204153465, със седалище и адрес на управление град Русе, бул. „Липник“ № 129, област Русе, община Русе, гр. Русе, пощ. код 7005, който е администратора на Вашите лични данни за целите на Закона за защита на личните данни.

Можете да намерите повече информация за нас на страницата „Относно“.

  1. Вашите лични данни

2.1. Ние използваме Вашите лични данни единствено за целите на предоставяне на оферти, подаване на Вашите поръчки, сключване и прилагане на нашия договор(и) с Вас, доставка на поръчаните от Вас услуги, получаване и обработка на плащания, администриране и проверки на качеството и системите и прилагане на условията на нашия договор(и) с Вас. Ние може да предадем Вашите данни на трети страни само за целите на изпращане и доставка на Вашата поръчка.

2.2. За обработка и за изготвяне на сметка на нашите услуги, ние може да използваме съоръженията управлявани от нашата група и да им предоставим необходимите данни, за да могат да предоставят съответните услуги и фактуриране.

2.3. Ако предадем Вашите лични данни на трета страна, ние ще направим това, при условие че третата страна също е длъжна да защитава Вашите лични данни.

2.4. Ако сте се съгласили с това по време на процеса на поръчка, ние ще използваме Вашите данни, за да ви изпращаме подробности за продуктите и услугите, предоставяни от Майпринт 24, които смятаме, че може да са интересни за Вас. Можете да ни уведомите по всяко време, че не желаете да получавате такива известия по имейл на office@myprint.bg. При никакви обстоятелства ние няма да предадем Вашите лични данни на трети лица за рекламни или маркетингови цели.

  1. Бисквитки

3.1. Бисквитките са малки текстови файлове, съхранявани на компютъра, които се използват от милиони уебсайтове.

3.2. Под настройките за защита на Вашия браузър можете да деактивирате съхраняването на бисквитки. Все пак, това може да ограничи функционалността на сайта.

3.3. Бисквитките от нашия сайт са „бисквитки за сесия“, което означава, че те ще бъдат изтрити след приключване на сесията (чрез изход или таймаут). Когато съответното квадратче се активира от потребителя, бисквитката ще съхранява тази информация (самата бисквитка се съхранява в продължение на 90 дни). Освен това Google Analytics (програма за уеб анализ) също използва бисквитки (вижте член 5 за подробности за това).

3.4. Ако споделяте компютъра си с други потребители, съветваме Ви да излизате след всяка сесия. В допълнение, можете да деактивирате или изтриете бисквитките в настройките на браузъра си.

  1. Регистрационни файлове

4.1. Когато един потребител работи на нашите уебсайтове и щрака в тях, се създава история в регистрационен файл на нашите сървъри. Регистрационните файлове се съхраняват само за свързани със системите и статистически цели. За да се предотвратят злоупотреби, вашият IP адрес също се записва. Всеки път, когато търсите чрез интернет страницата, ще се съхраняват следните данни:

-              Вашият IP адрес (окончателно идентифициране на компютъра)

-              отдалеченият хост (името и IP адреса на компютъра, който се обръща към сайта)

-              време, статус, размер на файла и на интернет страницата, откъдето файловете са дошли (референт)

-              информация за браузъра (потребителски агент)

Тези статистически данни, ще бъдат изтривани автоматично след 60 дни.

4.2. Регистрационните файлове ни дават възможност да разберем по кое определено време през деня имаме най-голям трафик на нашия уебсайт и колко от нашите клиенти са го преглеждали. Освен това ние сме в състояние да идентифицираме грешки, напр. грешни връзки или системни грешки. Регистрационните файлове ни дават обратна връзка, за да се усъвършенства нашият уебсайт. Ние не свързваме каквато и да е съхранена информация с конкретно лице. Връзка се осъществява само в случай на съмнение за възникване на злоупотреба.

  1. Google Analytics

Този сайт използва услугата за уеб анализ Google Analytics на Google Inc. („Google“). Google Analytics използва бисквитки, т.е. текстови файлове, които се съхраняват на компютъра Ви и които дават възможност да се направи анализ за използването на този сайт. Информацията за използването на уеб сайта, както и генерирането на всяка бисквитка (включително вашия IP адрес) ще се препредават към сървър на Google в САЩ и се съхраняват там. Google използва тази информация за оценка на използването на уебсайта, за да се съставят доклади за дейността на сайта за оператора на уебсайта, както и да предостави други услуги, свързани с употребата на уебсайта и интернет. Google също така ще предаде тази информация на трети страни, доколкото това е предвидено със закон или когато третите лица са договорени с Google да обработват тези данни. При никакви обстоятелства Google няма да свърже вашия IP адрес с други данни, притежавани от него. Можете да предотвратите инсталирането на бисквитки със съответните настройки на софтуера на браузъра; въпреки това трябва да отбележим, че по този начин може да бъде възпрепятствано използването на целия набор от функции на този уеб сайт. Чрез използването на този уеб сайт вие давате Вашето съгласие Google да обработва съхраняваната информация, свързана с Вас, в съответствие с метода и за целите, описани по-горе. С оглед на настоящата дискусия относно използването на инструменти за анализ с пълни IP адреси бихме искали да подчертаем, че този сайт използва Google Analytics с разширение „_anonymizeIp ()“, с което IP адресите може да се преработват само в отрязана форма, за да се предотврати лицата да бъдат идентифицирани. Тук можете напълно да деактивирате Google Analytics.

  1. Защита на данните

Всички данни, които се съхраняват на сървърите ни, са защитени от множество системи за защита срещу злоупотреба. Нашият персонал и системните оператори проверяват редовно системите за защита.

  1. Наличие на условия за защита на личните данни

Можете да видите и отпечатате тази Декларация за поверителност от всяка част на нашия уебсайт, като кликнете върху „Защита на лични данни“.

  1. Право на достъп до лични данни

Съгласно общия регламент Вие може да:

> копие от личната информация която съхраняваме за Вас;

> поискате да отстраним фактически неточности в съхраняваната за Вас информация;

> възразите срещу обработването на Ваши лични данни за целите на легитимния процес;

> възразите срещу обработването на Ваши лични данни за целите на директния маркетинг;

> искате заличаване на Ваши лични данни, обработването на които не отговаря на изискванията на нормативната уредба;

> поискате информация за логиката на всяко автоматизирано обработване на Ваши лични данни.

Вие имате право да Ви бъде предоставена информация относно Вашите лични данни и използването им от нас, което може да се поиска по всяко време. За да направите това, моля, свържете се с: „МАЙПРИНТ 24“ ООД, пл. „Хан Кубрат“ № 1, ет.5, област Русе, община Русе, гр. Русе 7000, телефон 0889 446 306, учредено и регистрирано в Република България под фирмен регистрационен номер ЕИК: 204153465, office@myprint.bg.

Печатане